Wijkdiner 13 oktober in Bakermat

Wijkdiner in De Bakermat van de Diaconessenkerk

Graag nodigen wij u allen, wijkbewoners en kerkleden, uit om op vrijdagavond 13 oktober mee te doen met het wijkdiner. We beginnen om 17.30 uur met een aperitief en sluiten het driegangen buffet rond 20.30 uur met koffie af.

Wie organiseren dit?
Een groep vrijwilligers is, met steun van de wijkverenigingen De Penseelstreek en de Burgemeesterswijk en de Diaconessenkerk, gestart. De bedoeling is de onderlinge saamhorigheid in de wijken te vergroten.

Hoe lang bestaat het diner al?
Het eerste diner vond plaats op 8 september en was een succes: een zeer gezellige en geanimeerde ontmoeting tussen vijfendertig wijkbewoners. Helaas moesten we de laatste mensen die zich opgaven teleurstellen omdat het maximum aantal bereikt was.

Wat is de opzet?
Er is gekozen voor een buffet om een ongedwongen en prettige sfeer te creëren. De aankleding van de ruimte (verschillende kleine tafeltjes) en de kwaliteit van het eten vielen in de smaak. Na iedere gang was er een mogelijkheid om van plaats te wisselen en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Er werd kort iets kenmerkends van de wijk getoond met een kleine toelichting. Deze keer waren het twee kunstwerken: het standbeeld van Audrey Hepburn op het Burgemeestersplein en de leeuw in het hekwerk op de hoek van Parkweg en Zijpendaalseweg.

Wat zijn de voorwaarden?
Het wijkdiner wordt iedere tweede vrijdag van de maand georganiseerd.
De volgende data zijn: 10 november en 8 december in wijkcentrum de Bakermat, hoek Iz Evertszlaan/van Nispenstraat. De kosten zijn €10 en met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden
Voor 13 oktober hebben zich al een aantal mensen aangemeld, zorg dat u er op tijd bij bent. We hopen op het maximale aantal van vijfendertig personen. Voor informatie kunt u terecht bij:
Cathy Baart de la Faille tel. 06 25428594, cathy@baartdelafaille.nl
Margreet Kobessen tel. 4428336, margreet.kobessen@gmail.com
Martin de Jong tel. 06 49840712, jm.dejong@kpnplanet.nl

Opgaven bij: Lidy Boessenkool tel. 06 46765996, lboessenkool@upcmail.nl

Dit bericht is geplaatst in Kerk en Buurt, Nieuwsbericht met de tags , . Bookmark de permalink.