Muziek bij de Buren, Diaconessenkerk 10 december

Vorig jaar hebben we als Diaconessenkerk voor het eerst onze kerkzaal beschikbaar gesteld voor het project ‘Muziek bij de Buren”, en dat is zo goed bevallen dat we dit jaar opnieuw meedoen! Muziek bij de Buren houdt in: mensen stellen hun huiskamer beschikbaar, muzikanten melden zich aan en vervolgens worden huiskamers en muzikanten aan elkaar gekoppeld en zijn er op zondagmiddag 10 december in Arnhem in 109 huiskamers (in ons geval: de kerkzaal) in Arnhem 327 optredens.

Dit jaar mogen we onderdak geven aan DELTΔTUNE & GAMMARAY.

Over hun muziek wordt gezegd: het is compromisloze elektronische muziek, waarvan alle beats, leads en sounds zelf zijn gemaakt en geproduceerd. DELTΔTUNE gebruikt samplers en synthesizers, die hij live aanstuurt en bespeelt. GAMMARAY maakt live visuals bij deze electronic, deep groove en cinematic muziek.

De optredens zijn van 13.15-13.45 uur, van 15.15-15.45 uur en van 16.45 – 17.15 uur.

Wij zorgen voor koffie, thee enz en hopen op veel bezoekers!

Peter, Sergic, Freek en Monique

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.