4 februari: dienst voor kleine en grote mensen

Op zondag 4 februari is er weer een dienst voor kleine en grote mensen in de Diaconessenkerk. De dienst begint om 10.00 uur.
Het gaat deze keer over kinderen die in de kou staan. Dat kan dichtbij zijn, zelfs in Arnhem, maar ook ver weg, b.v. in Moldavië. De ZWO-groep gaat ons daarover vertellen.We horen het Bijbelverhaal over Mozes in het biezen mandje en ontdekken wat dat verhaal te maken heeft met die kinderen die in de kou staan. En….

we hebben één belangrijke vraag:
De Kledingbank in Arnhem heeft dringend behoefte aan kinderkleding (ondergoed, shirts, sjaals, wanten, mutsen enz.). Deze spullen zijn bedoeld voor kinderen in Arnhem van wie de ouders geen geld hebben om dat zelf te kopen.We zamelen het in tijdens de dienst en de diakenen brengen het bij de Kledingbank.

Tot ziens op zondag 4 februari!
De kindernevendienstleiding en de ZWO-groep

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.