7 november: Bazaar Diaconessenkerk

Ook dit jaar staat weer voor de eerste woensdag van november de Bazaar en Boekenmarkt gepland. Door het enorme aanbod en de hoge kwaliteit van de ingebrachte goederen heeft deze Bazaar een goede reputatie in Arnhem verworven. De bezoekers komen uit alle delen van Arnhem, Oosterbeek en Velp. De Bazaar is op woensdag 7 november van 10:00 uur tot 17:00 uur. De boekenmarkt is ook open op zaterdag 10 november van 10:00 tot 16:00 uur.

De Bazaar wordt volledig door vrijwilligers gerund en de opbrengst komt voor 100% ten goede aan goede doelen in binnen- en buitenland.

Voor dit jaar zijn de volgende doelen gekozen:

• kerkelijke wijkdoeleinden, zoals verbeteringen in de Bakermat, om deze ruimte optimaal door iedereen in de wijk te laten gebruiken.
  • Old School Vreedenhoff, het ontdekken van bijzondere verhalen en kennis van     de bewoners, bijvoorbeeld over de geschiedenis, ambachten en Arnhem.
  • Veteranenhond, de bijdrage is bestemd voor de trainingen, plaatsing en nazorg van PTSS-hulphonden ten behoeve van veteranen.
  • Joodsherdenkingsmonument in de binnenstad van Arnhem in 2019.
  • Diverse kleinere doelen om mensen, kinderen in Arnhem of ergens anders een bijdrage te geven. B.v. Rugzakjesproject, doelen in Peru en Kenia om mensen te helpen in hun meestal moeilijke situatie,
  • Stichting Speelstoet en Prodos voor het overnemen van speelgoed.

Iedere maandagmorgen tot en met 29 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u goederen inleveren bij de Diaconessenkerk Izaak Evertslaan 11, De boeken op Van Nispenstraat 139.

Wij hopen u op 7 november vanaf 10.00 uur van harte welkom te heten.

Henk Sijbrandij
sijbrandijhf@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Kerk en Buurt, Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.