Aanleveren boeken voor de Boekenmarkt

Oproep voor het aanleveren van goede boeken voor de Boekenmarkt op woensdag 7 november en op zaterdag 10 november 2018 in de Bakermat van de Diaconessenkerk

Tijdens de Jaarlijkse Bazaar op woensdag 7 november wordt ook dit jaar weer een  grote Boekenmarkt georganiseerd van 10.00 tot 17.00 uur in het wijkcentrum de Bakermat onder de Diaconessenkerk.  Na het succes van vorig jaar zal deze ook nog op zaterdag 10 november open zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor weinig geld kan je jezelf en anderen verrassen met een mooi boek of boekwerk, voor jong en oud, overzichtelijk gerangschikt naar verschillende thema’s: van ontspanning tot studieus. Op zaterdag zijn er ook volop cd’s, platen en dvd’s te koop.

In de loop van het jaar wordt de nieuwe aanvoer in ontvangst genomen en geselecteerd op kwaliteit en onderwerp. Door het aanbod van bewoners uit de wijkgemeente, en van andere bewoners die af en toe grote opruiming houden, lukt het goed een aantrekkelijk aanbod te houden.

De opbrengst gaat samen met die van de bazaar voor de helft naar algemene goede doelen, zoals daar benoemd, en de andere helft is voor wijkdoeleinden zoals verbetering van de inrichting van het wijkcentrum de Bakermat en  ondersteuning van het wijkwerk voor jongeren.

De werkgroep Boekenmarkt nodigt u van harte uit de komende tijd onze voorraad te verrijken met goede boeken die nog verkoopwaardig zijn. Op maandagmorgen kunt u van 10 tot 12 terecht voor het bezorgen op Van Nispenstraat 139. U kunt ook  met onderstaande personen contact opnemen voor het aanleveren of ophalen. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Jan Siert Wiersema, 026-4420720 en Tjissie Clifford 4439160.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbericht. Bookmark de permalink.