Kerkomroep

Eigen kerkdiensten via Internet te volgen

Sinds het voorjaar 2010 kan iedereen de zondagse erediensten van de Diaconessenkerk beluisteren via internet. Wanneer u dus niet naar de kerk kan komen, of delen van de dienst nog eens wil horen, dan kan dat dus eenvoudig via www.kerkomroep.nl.

U kunt daar zoeken op plaatsnaam en Arnhem intypen. Daarna kunt u onze kerk selecteren en dan de dienst kiezen die u wilt beluisteren. Dat kan door op het betreffende icoontje rechts ervan te klikken. Soms moet u dan nog eenvoudig een plug-in downloaden; deze wordt dan vanzelf aangegeven. Ook kunt u alle diensten bewaren door ze met het andere icoontje op uw eigen computer op te slaan. Ook als u NIET beschikt over een computer hebben wij voor u een oplossing. Neemt u daarvoor contact op met Nanne Geuzebroek.

Link: www.kerkomroep.nl