Maandbrief en Kerkperspectief

Maandbrief

iedere maand, in het eerste weekend van de maand, verschijnt de Maandbrief met de meest actuele informatie over kerkdiensten, vergaderingen, activiteiten en acties. U kunt de Maandbrief digitaal ontvangen. Stuur daarvoor een mailtje naar maandbrief@diaconessenkerk.nl. Op de eerste zondag van de maand ligt de Maandbrief ook in papieren vorm in de kerk.

Informatie over de Protestantse Gemeente Arnhem kunt u lezen in het blad Kerkperspectief. Dit verschijnt ongeveer 1x per maand. U kunt zich aanmelden bij het kerkelijk bureau: kb@protestantsekerkarnhem.nl of Rosendaalseweg 507, 6824 KL Arnhem. Geef aan of u een papieren of digitale abonnement wilt. Jaarlijks ontvangt u een verzoek voor vrijwillige bijdrage voor dit blad.