Jeugdwerk

foto 2 kinderen

We proberen voor elke leeftijdsgroep iets aan te bieden, want het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze kerk. Als je zelf ideeen hebt voor andere activiteiten, dan kun je contact opnemen met de jeugdouderling.

Wat doet de jeugdouderling? De jeugdouderling heeft een speciale opdracht gekregen van de kerkenraad. De opdracht is om te zorgen dat er voor alle kinderen en jongeren tussen 0 en +/- 18 jaar iets leuks te doen is in onze kerk. De jeugdouderling hoort graag wat jij leuk vindt, hoe het met jou gaat, en wat je graag wil. Je kunt dus altijd bellen of mailen ( 0681276147 of jannekevm@outlook.com). Je kunt ook na de dienst even een praatje komen maken.

koffie“Kopje koffie doen?”

Tijdens het eerste ‘Kopje koffie doen?’ hebben heel wat ouders elkaar (weer) ontmoet! Ook de leiding was er! Top! Dit houden we er in! Gezellig samen na de dienst een kopje koffie drinken met een lekker stukje taart! Een nieuwe datum maken we tijdig bekend. Uiteraard is er elke zondag koffie en limonade na de dienst. En dat is altijd gezellig!

In  nieuwsbrief nr 3 & nr 4 en nieuwsbrief-jeugdwerk-nr-5 meer informatie over het jeugdwerk. Bekijk de pagina’s van de KND of de Jeugdkerk voor hun bijeenkomsten van 10.00 tot 11.00 uur.

Heb je zin, laat het ons weten door een berichtje te sturen naar jannekevm@outlook.com of een appje 0681276147.

Hartelijk welkom!

Jeugdouderling Diaconessenkerk: Janneke van Maasakkers