Jeugdkerk

Als je tussen de 12 en 18 jaar bent dan is er 2 keer per maand, op zondag, jeugdkerk. We komen dan bij elkaar tijdens de gewone kerkdienst in onze eigen jeugdruimte. We doen verschillende dingen. Soms doen we een project, een spel of hebben het over een thema. In de jeugdkerk zitten jongeren die je wellicht nog kent van de basisschool, de kindernevendienst of waar je nu mee op de middelbare school zit. We willen er elke keer een gezellige bijeenkomst van maken. We drinken ook altijd iets, vaak met iets lekkers erbij. Eens per jaar bereiden de jongeren van de jeugdkerk een jeugddienst voor. We kunnen dan dingen die wij zelf graag in de kerk willen zien in de liturgie opnemen.

Wil je meer weten, email: jeugdkerk@diaconessenkerk.nl

Programma Jeugdkerk Diaconessenkerk, voorjaar 2019

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met iemand van de leiding of met de predikant.