Jeugdkerk

Als je tussen de 12 en 18 jaar bent dan is er eens per maand, op zondag, jeugdkerk. We komen dan bij elkaar tijdens de gewone kerkdienst in onze eigen nieuwe jeugdruimte. We doen verschillende dingen. Soms doen we een project, een spel of hebben het over een thema. In de jeugdkerk zitten jongeren die je wellicht nog kent van de basisschool, de kindernevendienst of waar je nu mee op de middelbare school zit. We willen er elke keer een gezellige bijeenkomst van maken. We drinken ook altijd iets, vaak met iets lekkers erbij. Eens per jaar bereiden de jongeren van de jeugdkerk een jeugddienst voor. We kunnen dan dingen die wij zelf graag in de kerk willen zien in de liturgie opnemen.

Contactpersoon: Janneke van Maasakkers: jannekevm@outlook.com, 0681276147

Programma Jeugdkerk Diaconessenkerk, Najaar 2017

20151129_102818_Richtone(HDR)

De komende maanden gaan we met de jeugdkerk door in een vergelijkbaar ritme als het afgelopen jaar.

Dat betekent dat we langere bijeenkomsten met een thema, spel, sport, iets creatiefs, een film of een spreker afgewisseld worden met meer Bijbelse onderwerpen in kortere bijeenkomsten. Voor de kortere keren zullen we een bekende Bijbelverhalen nader bekijken.

Zondag 17 september (Hanneke M – Freek) 10.00 tot 13.30

10.00 tot 11.15​  Startzondag – Welkom overvliegers en doorspreken programma najaar 2017

11.15 tot 13.30​  spel incl. lunch

Zondag 1 oktober (Johan B – Johan R)

We starten de bijeenkomst in de kerk. Vandaag is er een oecumenische viering. Daarnaast hebben we een korte bijeenkomst over Daniel.

Zondag 15 oktober (Marjan – Hanneke O ) locatie Eusebius. Stadsactiviteit.

Thema/spel/Film/Creatief

Zondag 29 oktober (Johan R – Freek)

Vandaag hebben we een korte bijeenkomst over Mattheus 22, de genodigden op de bruiloft. Tijdens onze bijeenkomst bezoeken we de cantate uitvoering in de kerkzaal.

Zondag 12 november (Johan B – Hanneke O)

Thema/spel/Film/Creatief

Zondag 26 november Gedachtenisdienst (Marjan – Hanneke M)

Vandaag hebben we een korte bijeenkomst over de Mattheus 25, 5 wijze meisjes op de bruiloft. Voorbereiding op de vesper.

Zondag 10 december, 2e advent (Johan R – Hanneke M) avondmaal in de kerkzaal.

Voorbereiding voor de vespers

Zondag 24 december, 2e advent ( allen 17.00 uur )

Vespers voor kerst mmv jeugd

Belangrijke data voor 2018