Voor informatie over verhuur kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

• per email: verhuurdiaconessenkerk@gmail.com
  • per telefoon: 06 – 30 40 26 77 (s.v.p. géén ander telefoonnummer gebruiken)
  • per post: Prot. Wijkgemeente Diaconessenkerk (verhuur), G.A. van Nispenstraat 139, 6814  JA Arnhem.

De tarieven voor 2017 vindt u via deze link.

Voor uitvaarten en trouwerijen gelden andere tarieven en voorwaarden. Zie hiervoor de informatie onder de Rubriek “Vieringen en Diensten”.

Nadere informatie

Onder de Diaconessenkerk bevindt zich het wijkcentrum De Bakermat. De ingang daarvan is aan de G.A. van Nispenstraat, nummer 139. Er is een groot aantal multi­functionele ruimtes. We beschikken over de sfeervolle Barzaal (120 m² groot), de Fliednerzaal aan de straatzijde, een rustige Jeugdzaal aan de zijkant, een kleine vergaderzaal en een ruime Keuken voorzien van moderne apparatuur. Boven beschikken we over een kleine keuken en een professionele vergaderkamer en natuur­lijk over de grote kerkzaal voor maximaal 220 personen met een prima akoestiek, vleugel en orgel.

De Bakermat wordt gebruikt voor de vele activiteiten van de Protestantse Wijk­gemeente Diaconessenkerk Arnhem. Daarnaast zijn de ruimtes ook te huur voor mensen en organisaties van buiten de kerk. Ze worden gebruikt voor trainingen, vergaderingen, lezingen, concerten en cursussen. Door de vele mogelijkheden en de gunstige prijs en ligging weten velen de weg naar De Bakermat te vinden.

In het overzicht vindt u per ruimte alle informatie bij elkaar. Daarnaast kunt u tegen een extra vergoeding gebruik maken van de piano, de keuken en verschillende vergader­faciliteiten zoals bijvoorbeeld beamer, overheadprojector, projectiescherm, flipover, muziekinstallatie, statafels en/of catering.

Voor vragen over de bezichtiging, de huur of reserveringen van ruimtes in De Bakermat kunt u een mail sturen aan: verhuurdiaconessenkerk@gmail.com. Wilt u daarin s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer vermelden? Het kan zijn dat niet direct contact met u wordt opgenomen, maar wel zo snel als mogelijk. Houdt u s.v.p. rekening met maximaal zeven dagen waarbinnen u antwoord krijgt. Gelieve alléén te bellen naar bovenvermeld telefoonnummer.

Wij wensen u een prettig verblijf in ons monumentale pand.