Voor informatie over verhuur kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

• per email: verhuurdiaconessenkerk@gmail.com
  • per telefoon: 06 – 30 40 26 77 (s.v.p. géén ander telefoonnummer gebruiken)
  • per post: Prot. Wijkgemeente Diaconessenkerk (verhuur), G.A. van Nispenstraat 139, 6814  JA Arnhem.

De tarieven voor 2019 vindt u via deze link.

Voor uitvaarten en trouwerijen gelden andere tarieven en voorwaarden. Zie hiervoor de informatie onder de Rubriek “Vieringen en Diensten”.

Nadere informatie

Onder de Diaconessenkerk bevindt zich het wijkcentrum De Bakermat. De ingang daarvan is aan de G.A. van Nispenstraat, nummer 139. Er is een groot aantal multi­functionele ruimtes. We beschikken over de sfeervolle Barzaal (120 m2), de Fliednerzaal (80 m2) met piano, de Johannazaal (60 m2), de Kleine vergaderzaal (20 m2) en de Wijkkerkenraadskamer (37 m2). Er is bovendien een ruime keuken aanwezig die is voorzien van moderne apparatuur. Voorts is er boven de Bakermaat uiteraard nog de Kerkzaal waar méér dan 200 bezoekers terecht kunnen. Deze Kerkzaal heeft een prima akoestiek en er is een vleugel en een orgel. Naast de kerkzaal zijn nieuwe toiletten en er bevindt zich ook een kleine keuken, voorzien van professionele koffiezetapparatuur.

De Bakermat wordt gebruikt voor de vele activiteiten van de Protestantse Wijk­gemeente Diaconessenkerk Arnhem. Daarnaast zijn de ruimtes ook te huur voor mensen en organisaties van buiten de kerk. Ze worden gebruikt voor trainingen, vergaderingen, lezingen, concerten en cursussen. Door de vele mogelijkheden en de gunstige prijs en ligging weten velen de weg naar De Bakermat te vinden.

In het overzicht vindt u per ruimte alle informatie bij elkaar. Daarnaast kunt u tegen een extra vergoeding gebruik maken van de vleugel of piano, de keuken en verschillende vergader­faciliteiten zoals bijvoorbeeld beamer, overheadprojector, projectiescherm, flipover, muziekinstallatie, digiborden (2), statafels en/of catering.

Voor vragen over de bezichtiging, de huur of reserveringen van ruimtes in De Bakermat kunt u een mail sturen aan: verhuurdiaconessenkerk@gmail.com. Wilt u daarin s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer vermelden? Het kan zijn dat niet direct contact met u wordt opgenomen, maar wel zo snel als mogelijk. Houdt u s.v.p. rekening met maximaal zeven dagen waarbinnen u antwoord krijgt. Gelieve alléén te bellen naar bovenvermeld telefoonnummer.

Wij wensen u een prettig verblijf in ons monumentale pand.