Opvoeden met geloof

Ieder seizoen worden er workshops georganiseerd rondom thema’s die met geloofsopvoeding te maken hebben. Zo was er een workshop “Mindfull parenting” en een workshop over omgaan met moderne media.

Wil je op de hoogte gehouden worden van workshops of heb je ideeën voor workshops, dan kun je contact opnemen met Janneke van Maasakkers

 workshop mindful plaatje
Mindful parenting          Stil – staan bij ouderschap


Ouderschap is een van de meest intense, dankbare maar ook uitdagende en stressvolle ‘jobs’. Soms raken we verstrikt in de dagelijkse hectiek en lukt het niet meer goed om in het nu aanwezig te zijn bij onze kinderen.
       Hoe kun je weer genieten en tijd hebben voor wat je ten diepste raakt en dierbaar is?
       Hoe ga je empathisch met jezelf en anderen om in stressvolle opvoedsituaties?
       Hoe leer je je kind om aandacht te richten en zich te verbinden met zichzelf en anderen?

In deze workshop staan wij stil bij de vraag wat ons als (groot)ouder kan helpen om ons (familie)leven in balans te leven. Naast theoretische inzichten is er vooral veel ruimte voor praktische voorbeelden en inspiratie.
 Zondag 18 oktober van 15.30-17.00 uur.
G.A. van Nispenstraat 139, 6814 JA Arnhem
 
U kunt zich tot 16 oktober a.s. aanmelden door een mailtje te sturen naar jannekevm@outlook.com of een sms/appje: 0681276147.
 

Het aantal deelnemers is beperkt. De workshop is gratis (inclusief een hapje&drankje vanaf 17.00 uur). Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Zij zullen gaan bowlen. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.