Verder kijken dan je neus lang is

kinderen

Hallo!

Je hebt misschien wel een oudere broer of zus, die ook al eens met ons op stap is geweest naar allerlei maatschappelijke instellingen in Arnhem. En misschien jij wel dit jaar! Heb je zin om mee te gaan en zit je in groep 6,7 of 8?

Afgelopen jaar gingen we naar Kweekland, naar Vreedenhoff, naar het Leger des Heils en naar Rijnstate.

We hebben afgelopen jaar flink wat aanmeldingen gehad. Vanuit kerk, school en wijk! Daar zijn we heel blij mee, want dat is ook precies onze bedoeling. Alle vrienden en vriendinnen mogen mee. Heel graag zelfs. Al jaren besteden we tijdens deze uitstapjes aandacht aan geloof in de praktijk’. En dat ziet er vaak hetzelfde uit als ieder, met of zonder geloof, die mens en natuur helpt. We laten de mensen van Kweekland, Vreedenhoff, het Leger des Heils en Rijnstate aan het woord; de stadsboer, de verpleegkundige, de soldaat, de officier en de dokter.

Zo verwoordde een van de ouders het: “ Ik zie het als een meerwaarde dat mijn kind ruimer leert kijken in deze maatschappij”. Mooier kunnen we het niet verwoorden.

De data zijn dit seizoen worden binnenkort op deze website bekend gemaakt.

Woensdagmiddag

De middagen zijn op vier woensdagen van 12:30 uur – 15:00 uur. We beginnen met een gezamenlijke lunch (breng wel zelf je brood mee!) in de Bakermat, bij de Diaconessenkerk aan de G.A. van Nispenstraat 139, en daarna gaan we op pad.

Stuur ons een mailtje

We horen graag van je of je mee gaat doen! Geef dan per mail (riannehutjens@hotmail.com ) de volgende zaken aan ons door:

Je naam, je adres, de groep waarin je zit, naar welke school je gaat en…of je ouders een keertje willen helpen met rijden.

Ook als je meer wilt weten of als je praktische vragen hebt, mail ons gerust.

Groetjes en we hopen tot ziens!