Kerk en buurt

De werkgroep “Kerk en buurt” organiseert verschillende activiteiten:

Kerk&Buurt-wandelingen:

Iedere vierde zondag van de maand is er een Kerk&Buurtwandeling. Onderling contact en een frisse neus is de rode draad in deze Kerk&Buurt-activiteit. Ja, kerk en buurt: een gelegenheid dus om je buren uit te nodigen mee te gaan!

We ontmoeten elkaar bij de buurtbank bij de Diaconessenkerk (hoek Izaak Evertslaan en de G.A. van Nispenstraat) en om 14.00 uur start de wandeling.

Gedurende anderhalf uur wandelen we in de buurt,of op Mariëndaal of in Sonsbeek. Incidenteel sluiten we af met ‘koffie/thee-plus’ in de Theeschenkerij of gewoon ergens buiten.

Voor de juiste datum: let op Maandbrief Diaconessenkerk, AppDeHoogte en de websites van De Penseelstreek en de Burgemeesterswijk.

Contact: Janneke, Hade en Louis, wandeling@123mail.org

 

Overige activiteiten vind u in de kalender hieronder:

datum Activiteit en aanvangstijd zaal
13 februari Thema inloop “Paleis op de dam,

Klassiekste gebouw van NL     10.15

Bakermat Barzaal
15 februari Kookgroep DK                          16.30 Bakermat Barzaal
13 maart Thema inloop “Dilemma’s rond het levenseinde”                              10.15 Bakermat Barzaal
15 maart Kookgroep DK                          16.30 Bakermat Barzaal
21 maart Stembureau Gemeenteraadsverkiezingen     08.00 Bakermat Barzaal

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk (ook voor minder validen). De kookgroepen DK en Wijkdiner zijn vooral gericht op de ouderen in de wijk, die behoefte hebben om eens samen te eten of te helpen bij het bereiden of serveren hiervan. Vooraf aanmelden gewenst i.v.m. capaciteit.

 Meer informatie bij de contactpersonen van de diverse activiteiten of op de websites van de Diaconessenkerk of de wijkverenigingen Burgemeesterswijk en Penseelstreek.