WG beheer

Werkgroep beheer / kerkrentmeesters

De Werkgroep Beheer bestaat uit de Wijkraad van Kerkrentmeesters, aangevuld met de koster(s) en een aantal bouwkundige duizendpoten.

Samen trachten zij de concrete zorg voor het gehele kerkgebouw vorm te geven. Bij die zorg en beheer mag u dan denken aan reparaties, onderhoud, controle, certificering, en de communicatie en administratie rond gebruik en verhuur van Bakermat en Diaconessenkerk.

Vragen en opmerkingen rondom zorg en beheer kunt u sturen naar verhuur@diaconessenkerk.nl.

Bakermat

Het beheer van onze gebouwen is een voortdurend punt van zorg en aandacht. Een deel hiervan is voor ons goed zichtbaar als het gaat om vernieuwing en opknappen. Onzichtbaar zijn zaken als het voldoen aan brandweerveiligheidseisen met nieuwe systemen van brandmelding, onderhoud en vervanging van verwarmingsinstallaties e.d.